Menu

Reinigingsmiddelenindustrie

Sectorspecifieke ervaring

Detergenten, wasverzachters, javels, toiletreinigers, vaatwasmiddel, ruitenreinigers, … worden in de meest diverse verpakkingen gevuld. Triggers, pompen, veiligheidsdoppen, sprays, doseerdoppen, asymmetrische doppen, vormflessen, jerrycans, WC flessen, …

Ook de producten zelf zijn sterk verschillend. Corrosief, zuur, explosiegevoelig, schuimend, abbrasief,…

Seamco heeft de vereiste ervaring met en de juiste machines voor deze toepassingen. Van flesopzetters, vullers, doppensluiters, etiketteermachines tot verpakkings- en palletiseermachines.  Onze machines komen in verschillende uitvoeringen van roestvrijstaal met of zonder coating, over titanium tot Hastelloy.

Bij Seamco identificeren we met u welke verpakkingsoplossing het beste past bij uw product, uw verpakking, de gewenste capaciteit, uw manier van reinigen, het aantal formaatwissels, … U krijgt eerst een advies en dan pas een offerte.

Van de transportband tot in de doos

Wij leveren niet alleen individuele afvul- en verpakkingsmachines, maar bouwen een volledige lijn uit voor uw bedrijf. Hiervoor werken we al meer dan 20 jaar samen met een aantal vaste leveranciers, die gespecialiseerd zijn in 1 onderdeel van de bottle lijn. Van het plaatsen op de transportband tot het verpakken van uw eindproduct.

Seamco bouwt zelf een aantal machines onder de naam Sneyders. Onze techniekers en monteurs hebben ervaring met het installeren van zowel alleenstaande machines als van volledige lijnen. Zij weten precies wat de noden en valkuilen in uw sector zijn.

Contacteer vandaag nog onze medewerkers om uw projecten te bespreken.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium