Menu

Interesse om
samen te werken?

Contacteer ons

of bel ons op +32 3 475 06 60

Waarom kiezen voor Seamco?

  • Uitstekende dienst na verkoop
  • Internationale service
  • 1 partner voor uw volledige bottellijn
  • Geïntegreerde oplossingen
  • Zorgvuldig geselecteerde leveranciers
  • Ervaren technici

Verpakking- en afvullijnen voor vloeistoffen

Reken op de expert

Wilt u verpakking- of afvullijnen installeren in uw bedrijf? Dan zit u goed bij Seamco. Wij leveren en installeren vul- en verpakkingsmachines voor liquide producten zoals frisdrank, fruitsap, melk, sauzen, soepen, olie, detergenten, wasmiddelen en chemische producten. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor technische interventies, verkoop van wisselstukken en de verhuur van machines.

Het volledige verpakkingsproces

U kunt bij Seamco terecht voor de creatie van volledige afvullijnen, van a tot z. Van het plaatsen op de transportband tot het verpakken van het product. Wij leveren u de juiste machines voor het opzettenvullen, sluiten, etiketteren en verpakken van al uw vloeibare producten en installeren deze ook in uw productieruimte. Ons ervaren team van technici zorgt voor de installatie, opstart en onderhoud van uw machines. Zo kunt u zich concentreren op uw core business.

Contacteer de specialist

Contacteer Seamco als u op zoek bent naar een specialist in verpakking- en afvullijnen. Onze ingenieurs staan steeds voor u klaar en gaan op zoek naar de beste oplossingen voor uw vraag. Ze kunnen zelfs machines op maat voor u bouwen. Flesopzetters, doppensluiters, etiketteermachines, verpakkingsmachines voor flessen, potten en jerrycans of een volledige bottellijn. U vraagt, wij draaien!

Interesse om
samen te werken?

Contacteer ons

of bel ons op +32 3 475 06 60

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium