Menu

INDUSTRIEËN

Of u nu een fabrikant bent van voedingsmiddelen, chemische producten, verzorgingsproducten of reinigingsmiddelen, Seamco biedt u de bottling lines die u nodig heeft.

Bottling lines per sector

Specifieke behoeften voor elke sector

Elke industrie heeft specifieke vul- en verpakkingsbehoeften. Voor het vullen van een fles met melk zijn bv. andere bottling lines nodig dan voor shampoo. Niet elke vuller is ook geschikt voor elke sector. Zo wordt er in de zuivelindustrie geen gebruik gemaakt van kurkdoppen. Seamco heeft mensen in huis die ervaring hebben met verschillende projecten en sectoren. Wij kennen de problematiek en eigenheid van elke sector, en weten waar de bottlenecks kunnen zitten.

Vruchtbare partnerships

U kunt bij onze ingenieurs terecht voor de uitbouw van volledige bottling lines. Wij leveren en installeren alleenstaande machines voor een afvullijn. Hiervoor werken we samen met een aantal gerenommeerde producenten, die ieder op zich gespecialiseerd zijn in een categorie van machines. Omdat we al meer dan 20 jaar samenwerken met deze partners op uiteenlopende projecten, is de samenwerking optimaal. En daarvan profiteert u!

1 aanspreekpunt voor uw volledige lijn

Seamco regelt de levering en installatie van uw volledige afvullijn. Wij zijn eindverantwoordelijke voor zaken als het behalen van de afgesproken lijnsnelheid en overgangen tussen de machines. Het grote voordeel hiervan is dat u maar 1 aanspreekpunt heeft.

Laat u adviseren

Wilt u efficiënte bottling lines installeren in uw bedrijf? Vertrouw dan op de expertise van Seamco. Onze technici zijn letterlijk van alle markten thuis. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium