nl

Menu

Kom onze nieuwe etiketteermachine zelf testen.

zaterdag, 19 maart, 2011

Wij nodigen u uit om onze nieuwe Packlab etiketteermachine te komen testen op uw flessen en uw etiketten in onze ateliers. Onze demo machine is uitgerust om flessen rondom rond, voor en achter van een zelfklevend etiket te voorzien.

Een overzicht van de nieuwigheden op deze machine

Flessen centreerder met aangedreven kettingen.  Hierdoor worden de flessen nog nauwkeuriger gepositioneerd onder de bovenband. Flessen worden constant op dezelfde wijze aangevoerd zodat er geen variatie meer optreedt tussen twee flessen.  Met de kettingcentreerder blijft de machine flexibel inzetbaar.  Indien gewenst kan ook met een invoerworm gewerkt worden.

Betere toegang tot de machine. Traditioneel worden machines met bewegende delen omkast om tegemoet te komen aan de CE wetgeving.  De omkasting neemt  plaats in en belemmert de toegang tot bepaalde delen van de machine.  Packlab lost dit euvel op doorlicht barrières te monteren op de 4 hoeken in de plaats van een volledige omkasting te bouwen.  Alle etiketteerkoppen zijn nu zeer toegankelijk voor operators en techniekers. 

Betere bescherming van de etiketteerkoppen.  De nieuwe etiketteerkoppen worden compact opgebouwd zodat ze integraal binnen het chassis van de machine vallen.  Gedaan met heftrucks en karren die aanrijden tegen etiketteerkoppen die uit de machine steken. De totale footprint van de machine is verminderd met 40%

Gebruiksvriendelijker operator scherm. De gebruiker van de Packlab etiketteermachine heeft dank zij het pivoterende ophangsysteem nu toegang tot het operator panel langs beide van de machine.  Op dit scherm kunnen de verschillende formaten opgeslagen worden (afgiftesnelheid, uitsteken van etiket, ...).

Voor en achterzijde etiketteren van cilindrische flessen. Een nieuwe geveerde afgifteplaat op de etiketteerkoppen (optioneel), kan nu etiketten aanbrengen op voor- en achterzijde van een cilindrische fles.  Hierdoor hoeven de etiketten niet eerst op een vacuüm band afgegeven worden en moet geen afzonderlijke machine (type http://www.packlab.it/eng_prodotti_cilindrici_calix.htm) meer aangeschaft worden. Een bijkomende troef om nog beter op de noden van uw klanten in te spelen.

Prijzen vanaf 30,000 € ex fabriek.

Contact

Seamco nv

Geelseweg 7,

2200 Herentals

Belgium